Contacteer Ons

Ons Kantoor

Broekstraat 48
3530 Helchteren

0495 75 54 72
info@tupolev.be

BTW: BE 0698.771.469

Veelgestelde Vragen

Hoeveel kost een nieuwe website

De kost van een website hangt sterk af van wat jij precies allemaal wil. Onze websites beginnen bij een prijs van € 800. Indien er extra pagina's, speciale wensen zoals een kalender of andere snufjes bijkomen kan de prijs iets oplopen. 

Hoeveel kost de jaarlijkse hosting

Veel bedrijven rekenen een zware kost aan voor het jaarlijks hosten van uw website waardoor dit uw website aanzienlijk duurder maakt. Wij zien hosting niet als een post om winst op te maken en rekenen daarom standaard € 50 per jaar aan. Indien je specifieke hosting wensen hebt kan deze kost iets oplopen.

hoelang duurt het om een website te bouwen

Meestal duurt het enkele weken om een website op te leveren. Dit omdat we onze tijd nemen om overal goed over na te denken en we elke stap met je afstemmen. Indien er echter een dringende nood is kunnen we op minimum 4 werkdagen een hele site opleveren.

kan ik delen van mijn site zelf aanpassen

Een goede site laat zich kennen door het gebruiksgemak, ook voor de eigenaar. Daarom voorzien we -indien gewenst- een blok op de website waar je zelf de tekst kan aanpassen. Op die manier kan je jouw website up to date houden met het laatste nieuws zonder iets stuk te maken aan de rest van de site.

TUPOLEV