Webshop Services.

Bent u op zoek naar een nieuwe webshop ter vervanging van uw CityFashion webshop
Contacteer onsMeer info

Webshop & Website Redesign

Vervanging van uw City Fashion Webshop

Zopas werd er bekend gemaakt dat de webshops van City Fashion gehackt zijn en niet meer online zullen komen. De gedupeerde aangesloten handelaars dienen dus op zoek te gaan naar een nieuwe webshop. Indien je niet thuis bent in de wereld van e-commerce kan dit een moeilijke en tijdrovende bezigheid zijn, zonder garantie op succes.

Gelukkig hoeft dit geen ramp te zijn. Met de juiste begeleiding vind ook jouw zaak een webshop die past bij de ambities en het groei verhaal van de onderneming. De eerlijkheid biedt ons te zeggen dat de meeste City Fashion webshops dringend aan vernieuwing of opfrissing toe waren. Deze verplichte omschakeling naar een nieuwe webshop kan dus een mooie eerste stap zijn in de juiste digitale richting.

Over ons

Tupolev Digital Agency

Het kiezen van een webplatform dat past bij uw onderneming en uw doelstellingen lijkt misschien banaal maar is belangrijker dan u zou denken. Ziet u de zaken te groot, dan betaalt u veel te veel aan licenties en allerhande zonder dat u daar ooit de opbrengst van terugziet. Ziet u de zaken te klein, dan kan uw platform binnen de kortste keren niet meer volgen en moet u opnieuw beginnen met een groter platform. Een juiste keuze maken is dus van essentieel belang.

Tupolev begeleidt bedrijven bij het maken van de juiste keuze. Wij helpen u de juiste doelstellingen te bepalen, en zetten voor u de best passende webshop op. Indien gewenst helpen we u ook hierna verder met het uitbaten van uw webshop. Op die manier kan u zich focussen op de kerntaken van u onderneming.

Onze ervaringen

zowel grote als kleine bedrijven

Wij deden reeds ervaring op bij multinationals, grote belgische KMO’s, kleine bedrijven en start’ups.

met verschillende platformen

elk platform heeft zijn voor en nadeel, het is dus handig om te overleggen met een partij die een goede vergelijking kan maken. Bovendien kan je aan je start platform vaak ook nog heel wat andere platformen koppelen voor een optimale ecommerce omgeving.

Contacteer ons