TUPOLEV
WEBDESIGN

Wij bouwen een moderne, mobiele en future proof website op maat van jouw bedrijf.
Perfect afgestemd op de noden en wensen van jouw online bezoekers.

Wij maken websites voor o.a.

webshop's

events

(medische) praktijken

muzikanten

winkels

boeken

HORECA

overige

Val je niet onder één van de categoriën hierboven of kan je het gewenste ontwerp  niet vinden. Neem dan contact met ons op om jouw project te bespreken. Ongetwijfeld kunnen we ook jou opweg helpen naar een verbeterde of nieuwe website.

Why Us

Wij leveren steeds een website die perfect past bij de maat van jouw onderneming. We bepalen in overleg met jou de doelstellingen en verwachtingen en zorgen dat jouw website ook past bij je groeiplannen.

passend design inclusief logo

Op het gebied van design gaan wij steeds voor een totaalplaatje. We werken een online huisstijl voor je uit die naadloos aansluit bij jouw zaak.

ontworpen voor desktop & mobile

Onze designs zijn mobiel geoptimaliseerd zodat jouw website er zowel op een computer als op een smartphone perfect uitziet.

duidelijke functionele opbouw

Websites die simpel en duidelijk zijn voor jouw online bezoeker dankzij de juiste info op de juiste plaats, daar zorgen we voor dankzij onze Customer-Centric aanpak.

goed vindbaar in google

Jouw website zal goed vindbaar zijn in Google doorat we ook de zogenaamde SEO (Search Engine Optimization) van je website aanpakken.

inclusief domein naam en hosting

 Het omzetten van domeinen, voorzien van e-mail adressen (naam@naamvanjouwbedrijf.be) en de hosting van uw website hoort er voor ons allemaal bij.

WorldClass ondersteuning

Wil je achteraf nog zaken aanpassen of loopt er iets niet goed op je website, dan zorgen wij voor de nodige support zodat jij verderkan.

Wat onze klanten
over ons zeggen

thumb_01_60_60N. HURKMANS

HOOGSTEKLAS

“Wij waren op zoek naar een basis webshop volgens de knepen van het vak.  De webshop van Tupolev betaalde zich terug in no time.”

4_5_stars

thumb_01_60_60R. PEETEN

FIETSEN DECKERS

“Tupolev zorgde voor een nieuw logo, huistijl en website. Vanaf de eerste week na lancering zorgde dit voor meer klanten in mijn winkel.”

4_5_stars

thumb_01_60_60K. LEMMENS

DOKTERS HEIDEVELD

“Dankzij een goede ondersteuning na de oplevering kunnen we snel zaken aanpassen. Vroeger moesten we hier maanden op wachten.”

4_5_stars

Zet de eerste stap naar jouw nieuwe website.

Ben je er al helemaal uit hoe jouw nieuwe site eruit moet gaan zien of heb je daar nog helemaal niet aan gedacht. In welke fase van jouw project je ook zit, aarzel niet om ons te contacteren. Wij geven graag wat meer uitleg en helpen jouw om je idee om te zetten naar een echte website.